Vanvittige hverdagssituationer

Reklame for Nemlig.com

Med rabatkoden “JulieE75” får du 75 kr. til Nemlig.com! Den gælder i perioden 5/9-11/9.

Jeg er håbløst opmærksom på, at mit Instagram-liv ikke ligefrem er en repræsentativ gengivelse af vores hverdag. De situationer, der bliver foreviget på film eller billeder er dem, hvor jeg har overskud og hænder nok til at finde telefonen frem fra tasken og filme – og det vil sige, at alle de vanvittige situationer, som man som børnefamilier hver dag oplever, ja de når sgu stort set aldrig Instagram. Og ja, en del af forklaringen er da stensikkert også, at jeg godt kan lide at smide pæne billeder op – men mine stories må sgu gerne være lidt grimme i betrækket. Det er bare sjældent, at det bliver en direkte gengivelse af det kaos, jeg hver dag omgiver mig med, simpelthen fordi jeg i de situationer ikke lige er i gang med telefonen, men i stedet er i færd med at slukke nyest ankomne ildebrand.

Nå, men at de vanvittige hverdagssituation sjældent når Instagram betyder bestemt ikke, at de ikke skal iralesættes, og af samme grund har jeg de sidste par dage gjort mig umage med at få skrevet dem ned, når jeg huskede det. Så nu får I sgu en liste med de ting, der hverken var til at overskue eller pæne nok til at lande på Instagram – men de er stadig en del af vores liv hver eneste dag.

Vanvittige hverdagssituation nummer 1:

Jeg henter Inge fra vuggestue, og fordi jeg kommer direkte fra arbejde har jeg ikke hendes klapvogn med. Vi går derfor det meste af vejen hjem, men så bliver hun træt og vil gerne bæres. Vi mangler som sædvanligt nogle ting, så vi må lige forbi supermarkedet og bærer Inge på hoften undervejs. Inge råber højt og flot hele vejen rundt i butikken og jeg stresser fuldstændig over at skulle købe ind midt i det rod. Oveni hatten glor det halve af butikken på mig, fordi jeg har et skrigende barn … det var så bare ikke helt derfor de kiggede. Da jeg kom op til kassen og satte Inge ned gik det op for mig, at min kjole var krøbet op over min rumpet i den side, hvor jeg bar hende. Det var så lidt, resten af Amager.

Vanvittige hverdagssituation nummer 2:

Inge og jeg kommer hjem fra henholdsvis vuggestue og arbejde og er alene hjemme. Inge får lov til at hjælpe med at lave mad. Jeg har gang i den varme pande og lader Inge lege med grøntsagerne og frugtskålen i mellemtiden. Jeg er uopmærksom i omtrent 2 minutter og får så kigget hen på mit barn, der har most to styks godt modne nektariner med hænderne og smurt sig selv og køkkenbordet ind i den pragtfuldt klæbrige og farverige masse. Nå, men så tænker jeg, at vi tager aftenbadet før maden i dag …

Vanvittige hverdagssituation nummer 3:

Inge og jeg skal handle efter arbejde, og Inge får lov til at få en børnebolle i supermarkedet. Den unge pige i bageren giver Inge en bolle og Inge siger pænt “TAK” – og så tyrer hun rosinbollen lige i maven på pigen og hun ligner en der i det øjeblik beslutter ikke at få børn.

Vanvittige hverdagssituation nummer 4:

Inge og jeg kan lige nå at tegne lidt efter vi er kommet hjem. Jeg breder aviser ud på hele bordet, propper en hagesmæk på Inge og finder papir og farveblyanter frem. Ganske hurtigt bliver jeg lidt for opmærksom på min egen tegning af en prinsesse og da jeg kigger op er Inge godt igang med at fortære en gul farveblyant. Til gengæld har hun kun fået sat en enkelt steg og to prikker på sit papir – det blev ikke sådan en tegning, der kom op at hænge.

Vanvittige hverdagssituation nummer 5:

Inge og jeg skal handle, og Inge gider akkurat nul procent. Jeg får hende omsider op i vognen. Efter to minutter skriger hun, og jeg må tilbage med vognen – i stedet får hun en kurv at køre med. Tre minutter senere er hun på vej op i kurven og skidtet vælter – nu er kurven så hendes værste fjende og får nogle spark lige i dens imaginære milt. Så jeg må endnu engang bære en rasende Inge rundt i butikken med en kurv i den anden hånd og forsøge at bakse ting ned fra hylderne.  Oppe ved kassen sætter jeg hende ned for at få ting op på båndet, og det udnytter hun til at stikke af og suse hen til hylden med servietter og sugerør og får smidt hele hyldens indhold på gulvet i løbet af 30 sekunder. Der stod sjovt nok ingen fra butikken klar til at ønske os på glædeligt gensyn efterfølgende.

Der er hver dag et par stykker af disse situationer. Som du måske vil have bidt mærke i, så tager en del af situationerne udgangspunkt i indkøb og madlavning. For det er bare en stor del af vores hverdag. Det er også sådan et punkt, som vi ofte skændes omkring, fordi så har den ene glemt at købe nødvendige bananer og den anden har købt den forkerte slags havregryn midt i al kaosset, så jeg glæder mig vanvittigt meget til, at jeg i starten af næste måned går i gang med en kampagne for Nemlig.com, hvor jeg får en såkaldt time challenge, og altså skal finde ud af, hvor meget tid (og besvær) det vil kunne spare mig for, hvis vi bruger Nemlig.com i stedet for at handle ind omtrent hver dag.

Da vi lavede en aftalte om samarbejdet havde jeg lyst til med det samme at gå ind og bestille på Nemlig.com – men det kunne jeg jo dæleme ikke, fordi så gav det ikke et retvisende billede, når jeg senere skulle begynde at bruge tjenesten. Så nu venter jeg i spænding på, at vi kan komme i gang!

Nå, men selvom jeg skal undvære Nemlig.com, betyder det ikke, at du skal. Så med rabatkoden “JulieE75” får du 75 kr. til Nemlig.com! Den gælder i perioden 5/9-11/9. Koden kan kun bruges af nye kunder, kan bruges én gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Hop ind og læs om at være den stædigste i kommunen – men kun hvis du ikke dømmer mig …. for meget. 

Skriv en kommentar