Vi er begge stensikre på kønnet

Der’ nok efterhånden ikke meget breaking news over, at jeg er gravid, og at vi skal have en baby. For jeg kan simpelthen ikke lukke røven med det, selvom jeg kun er lidt over 7 uger henne og intet som bekendt er sikkert. 

Én ting er dog sikkert! Vi har helt styr på kønnet af babyen i min mave! Både Arne og jeg er komplet sikre på, at vi ved, hvilket køn det er … vi mener så til gengæld, at det er noget forskelligt. 

Arne er hundrede procent sikker på, at det er en dreng. Og jeg er hundrede procent sikker på, at det er en pige. 

Arne påstår, at den aften, hvor vi begge mener, at jeg blev gravid – ja, der “serverede” han en dreng. Reelt set har han jo nok nærmere “serveret” 500.000.000 af hvert køn, så jeg ved ikke lige, hvordan han fornemmer, at det var en dreng, der skulle have været den hurtigste. Men det foregik jo trods alt i min krop, og jeg tror, at det er en pige! 

Første gang troede jeg, at det var en dreng – så jeg har en historik for at mærke rimelig forkert. Men det sænker bestemt ikke mine tanker om mig selv i denne omgang. Sådan er jeg så finurlige og komplet ignorant overfor fakta. 

Det har allerede været en ret anderledes graviditet end den første, så det er blandt andet også grunden til, at Arne tror, at kønnet er anderledes denne gang. Jeg tror, at der er tusinde andre gode grunde til det. 

Njå, men status er i hvert fald, at jeg render rundt og kalder hende det pigenavn, som vi har valgt. Og Arne render rundt og siger det drengenavn, som vi har valgt. Så ligegyldigt hvor vi ender med kønnet, så er der lige én, der skal indstille sig på at kalde babyen noget andet lige pludselig. Og det bliver Arne. 

I forhold til navnene, så har vi ikke lige tænkt os at dele dem endnu, men jeg kan da sige, at modsat alt andet i vores liv, så var det meget nemt at blive enige om. Det samme var tilfældet med Inge dengang. 

Njå, jeg tænker, at starte en lille afstemning omkring hvilket køn I tror, at det bliver denne gang. Det må give et komplet uvildigt og korrekt svar. Er det ikke sådan den slags fungerer? 

Fik du læst mit seneste indlæg om graviditeten?

En kommentar til “Vi er begge stensikre på kønnet”

  1. Vi havde ikke fundet nogle drengenavne vi kunne blive enige om, så selvfølgelig blev det da en dreng ???? Egentlig er der vel noget køn man foretrækker, men har faktisk altid ønsket at drengen skulle komme først, hvis vi nu skulle have en dreng, så det er jeg ret glad for ???? Men håber stadig lidt at vi får en pige næste gang ????

    Svar

Skriv en kommentar