Vi er hjemme på ubestemt tid fra nu

Njå, hvad har I set i fjernsynet her til aften? Noget spændende? Måske lige spændende nok i virkeligheden.

Danmark lukker sgu ned. I hørte det her absolut sidst … Jeg ved intet om Covid-19, så klog er jeg slet ikke. Men jeg er klog nok til at følge fagpersonales anbefalinger.

Og selvom daginstitutionerne først lukker ned fra mandag, så tilhører jeg i allerhøjeste grad den del af befolkningen, der har mulighed for selv at blive hjemme fra arbejde og desuden også at holde mit barn hjemme allerede fra nu.   Det er en super forkælet situation, og jeg tager det også som det. Jeg kan arbejde under Inges lur, og jeg skal alligevel ikke deltage i events eller lignende i denne situation, så det er intet problem for mig, at holde Inge hjemme. Så jeg har været inde på vuggestuens intranet og melde Inge som “ferie”.

Arne er stadig på arbejde, men Inge og jeg er hjemme fra nu af og jeg forsøger i mit hoved at fatte, hvad vi skal forsøge at indstille os på det kommende stykke tid.

Vi har vasket ekstra meget hænder den seneste uge, og Inge er begyndt selv at gnide hænderne mod hinanden, når hun gerne vil have sprittet hænder – ikke at hun forstår, hvad det går ud på, hun synes bare, at det er LOL. Og det er nok meget godt, for behovet for det ændrer sig vist ikke lige foreløbigt.

Jeg har ikke noget klogt at sige, men det er der heldigvis rigtig mange andre der har. Så jeg lytter til de kloge og oplyste.

Og så begynder jeg at tænke mig godt og grundigt om, i forhold til, hvilke aktiviteter vi kan give os i kast med, som ikke involverer særligt mange mennesker eller tæt kontakt mellem andre end Inge, Arne og jeg.

Pas på jer selv og alle andre, Homies

En kommentar til “Vi er hjemme på ubestemt tid fra nu”

  1. Tjek eventuelt the dad lab på insta for en masse tips man kan derhjemme flere af tingene er noget man måske har derhjemme i forvejen.
    Dejligt at se I tager det seriøst at undgå hinanden ❤️ #sammenalene

    Svar

Skriv en kommentar