Vi har købt en meget voksen voksen-bil

Voksent, hva’?

Arne og jeg har suset rundt i en SmartCar kun med plads til os to de seneste år. Grunden til, at valget dengang faldt på en SmartCar var naturligvis, at den er så pissepæn. Hæhæ. Det var en lille vittighed, som jeg kunne. Det er en billig bil, og Arne arbejder på den anden side af Storebælt, hvor man kører over til halv pris, hvis man vil nedværdige sig til at sætte sig ind i en Smart – og det ville vi sgu gerne.

Vi har været skideglade for den – især dens manglende indhug på fælleskontoen – der jo som bekendt hellere skal bruges til mine private indkøb.

Men nu, hvor Arne har gjort sin ting og plantet en ordentligt basketbold af en baby på forsiden af mit korpus, så går der ikke længe, før Smart’en ikke kan opfylde vores behov. Jeg har trawlet Google igennem efter bagagaerums-baby-indsatser til en SmartCar – og det findes æk’.

Så nu har vi købt en ny bil! Og når jeg siger vi, så mener jeg naturligvis, at Arne har betalt for skidtet, og jeg har af samme årsag forsøgt så vidt muligt at blande mig udenom og lade ham vælge. Jeg har en fortid som journalist på Bilmagasinet, så jeg har oparbejdet en smule viden om biler, men jeg skrev altså ikke synderligt meget om familievenlige biler med den store sikkerhedspakke og matterede baby-ruder på bagsædet. Så Arne har stået for alt – bortset fra farvevalget naturligvis.

Nå, men nu har vi også hentet skuret! Arnes nordjyske øjne fyldtes naturligvis med salte tårer, da han trykkede Godkend på dankortautomaten og blev et sekscifret beløb fattigere på opsparingskontoen – men duften af ny bil kurerede hurtigt de værste af hans lommesmerter.

Så her er den nye skude; det er en Opel Astra Sports Tourer, og den har allerede gjort os til et langt mere voksent og forældre-agtigt par. Børnesædet er allerede placeret på bagsædet og på hjemturen fra bilforhandleren nåede Arne at ytre sætningen “Amen vi kan jo umuligt både nå at køre i IKEA og have sex inden 16.30!” – han havde desuden ret. Vi kom mega for sent til vores aftale.

 

Arne med våde men glade øjne.
Arne med våde men glade øjne.

Hvis du vil læse flere af mine graviditetsbetragtninger, så hop endelig ombord. Du kan for eksempel se Homies kommende navn, læse mine komplet ligegyldige graviditets-generden udførlige liste med grunde til, at jeg slet ikke er klar til at blive nogens mor – eller se min fødselsplan. Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie. 

5 kommentarer til “Vi har købt en meget voksen voksen-bil”

 1. Den bliver I glade for, selvom der kun lige kan stå en barnevogn i bagagerummet – det hjælper dog lidt at tage hjulene af barnevognen 😉 og farven er så fin og praktisk 🙂

  Svar
  • Har I selv sådan en? 😀 Vi synes, at bagagerummet er ENORMT – men det bliver sgu nok hurtigt fyldt med alt det babyhejs.

   Svar
  • Haha, nu udfordrer du mig! Men der er vist ikke meget at prale af i den sammenhæng – motoren er en ECOtech, så den er kun 1.0 😛 hestekræfterne aner jeg altså intet om. Den trækker bedre end en SmartCar kan jeg afsløre :p

   Svar
 2. For silvan du er sjov!! Er pjattet med din måde at skrive på og din selv ironi 😀
  Har faktisk gået udenom din blog fordi du ligner min brors eks (hun er ikke et rart menneske). Det er fjollet jeg ved det !
  MEN nu har jeg læst alle dine blogindlæg på en gang og blev helt skuffet da der ikke var flere 😀
  Glæder mig til at følge med i dit skriveri fremover 🙂

  Svar

Skriv en kommentar