Vi tager sgu på ferie på søndag


Jeg har sgu da helt glemt at fortælle, at vi tager på ferie i weekenden! Ja, altså det er jo heller ikke fordi jeg absolut skal skrive alt, hvad der foregår i mit simple liv herinde – men altså, det plejer jeg jo, så alt andet ville da være dybt uvant. Og I er jo tilsyneladende sådan nogle gode og tålmodige mennesker, der bare finder jer i mine trivialiteter.

I hvert fald skal vi på ferie! Skiferie nærmere bestemt. Øhm, skiferie i marts, tænker du så – ja, skiferie i marts, og det var da meget heldigt, at det var planlagt så sent, jævnfør at vi alle har ædt så meget oksekød og kun gået i alt vores tøj en enkelt gang, at vinteren og derved sneen er begyndt at udeblive. Men nu er sneen sgu også nået til Trysil, og vi regner med at vi bliver fri for at stå på ski på de bare bjergskråninger.

Så på søndag tager vi Oslo-færgen til Bergen … ej, bare en vittighed. Den går til Oslo. Og derfra kører vi så til Trysil, hvor der venter en hytte til os og hele Arnes familie. Vi er afsted hvert år, med undtagelse af det år, hvor Inge kun var en måned gammel og min tissekone endnu ikke var i humør til at stå på ski.

Vi elsker de ferier! Det er så fedt at stå på ski, og komme hjem og være fuldstændig mørbanket og have den der træthed, som man ellers kun opnår efter at have været en gedigen tur i svømmehallen. Vi skiftes til at blive hjemme og hygge os med Inge, tage hende på kælkebakken og lege i sneen med hende – og i år regner vi også med, at hun skal prøve at have et par små ski på. Det bliver spændende, om hun gider det pis – men ellers er hun heldigvis verdensmester i at sige klart og tydeligt fra. Det har hun fra sin mor. Så vi må se, om det lykkes – ellers hygger vi bare med hende på andre måder.

Sådan så ud sidste år på vores skiferie

Og så er det jo altså lidt af en genistreg at tage på ferie med sin familie, hvis jeg selv skal sige det; fordi de jo pisse-gerne vil blive hjemme og passe Inge i ny og næ og sågar underholde hende om morgenen – der jo som bekendt er forældres version af et fucking spa-ophold.

Så vi glæder os simpelthen kæmpe-meget! Jeg er så småt begyndt at pakke mine og Inges ting og skitøj. Og så regner jeg med, at Arne begynder at pakke sit omkring 25 minutter før færgen går. Så er alt, som det plejer.

Vi tager maden med hjemmefra og så skiftes vi til at lave mad i løbet af ugen. Det er både hyggeligt og så sparer det os for at sætte os i evig gæld, fordi en tomat koster 45 kroner i Norge.

Sidste år lærte Inge at gå på Oslo-færgen, så jeg er meget spændt på at se, hvad hun har tænkt sig at lære i år. Jeg sætter mine penge på procent-regning eller at gennemføre Red Dead Redemption.

Fik du læst om Arnes pas-fadæser? Ja, der er faktisk to af dem … 

Skriv en kommentar