VIDEO: Julie-Elsebeth har veer

To nyfødte forældre og en homie

Inden fødslen gik i gang, havde jeg sagt til Anders, at han bare skulle tage alle de billeder og videoer, som han kunne komme til, når showet gik i gang. Hvis man har set min daglige selfie-streek på Instagram, så ved man nemlig, at jeg pisseelsker billeder. Jeg var godt klar over, at der var en overhængende risiko for, at jeg i selve situationen ville bede ham om at pakke det lort væk og koncentrere sig om at hjælpe mig i stedet – men jeg var hundrede procent villig til at dele den skideballe ud, og komplet glemme mine egne ord, hvis det skulle blive nødvendigt. Hæhæ.

Det gik dog ikke så galt, og hvis jeg selv skal sige det – og det har jeg en tendens til, så forblev jeg uhyre mild under hele seancen. Bevares jeg brølede som en urkvinde under pressefasen, men jeg kan forstå, at det lidt er en del af pakken. Du kan læse min fødselsberetning her. 

Det har derfor gjort, at vi har en masse billeder fra både før under og efter homies fødsel – og endda også nogle videoer. Og hold nu kæft, hvor er jeg glad for dem! Så er der en ordentlig omgang tvivlsomt billedmateriale, der passer perfekt til både konfirmations-indbydelser og til når lille Inge Gud forbyde det skal lære om blomsten og bien. Jeg tænker, at der er nogle stykker, der kan sætte tingene lidt på hold.

Jeg havde ikke lige fået sat håret, så den del må I tænke jer til – men I får alligevel lov til at se, hvordan det så ud, da jeg havde haft veer i cirka 3 timer, og vi så småt var på vej på Rigshospitalet for at føde en baby. Herfra gik der cirka 6-7 timer før homie så dagens lys.

På det her tidspunkt er der cirka 3 minutter og 30 sekunder mellem veerne, og så kan I selv se, hvor lang tid, jeg skulle døje med en ve af gangen.

Se min mor-krop 7 dage efter homies fødsel lige her. 

Har du læst mine andre indlæg? Du kan eksempelvis læse min fødselsberetning, se 7 ting, som jeg er latterlig-dårlig til, hvordan det er at have sex, når man er pissegravid og tyk, eller se 6 ting, som jeg har googlet mine seks første dage som mor. 

Og hey, følg mig lige helt oppe i højre hjørne, homie.

7 kommentarer til “VIDEO: Julie-Elsebeth har veer”

  1. Fedt du deler det altså! For fanden. Jeg har selv termin om 9 dage, med en pige. Og jeg er fucking spændt på det hele altså 🙈 jeg skal også føde rå riget! Håber min oplevelse bliver ligeså fed som din!

    Svar
  2. Altså…… PISSEfedt at du vil dele alt det her med os! Homie er for lækker😍 Men… Hvor er dine bukser fra, som du har på i ve-videoen? Har ledt SÅ LÆNGE efter nogle😂

    Svar
  3. Tak for video. Fedt at se at du griner 😁 jeg skulle gerne have født min lille pige om 2 mdr. og er meget spændt på den del af graviditeten, også lidt nervøs

    Svar

Skriv en kommentar