VIDEO: Noget om uren hud, manglende tålmodighed, hudplejerutiner og parfume

Annonce for Neutral

Hvis man gerne vil høre mig plapre løs om uren hud, den dumme parfume, hudpleje og manglende tålmodighed til samme – så har jeg sgu lavet en video! Det er min første video – så jeg har sgu lige vendt kameraet på højkant. Så du må lige dreje din telefon, hvis du vil se mit ansigt i større format. 

Jer der har fulgt med herinde fra start ved, at jeg æk’ har været god til at have en fast hudplejerutine. Ligesom med cirka alt andet i mit liv, så har jeg kørt et ganske stupidt enten/eller tema. Og ja, med et spædbarn i hytten så har jeg ikke så meget tid til at få gennemført en langvarig hudpleje-rutine hver morgen og aften, men tidligere havde jeg altså alverdens tid, og der fik jeg altså heller ikke gjort en skid ud af det. Så det er jo nok nærmere min tålmodighed, der er helt af Helle til. 

Men for cirka 3 måneder siden gik jeg sagsusme i gang! En graviditet og nogle måneder uden søvn havde sat et seriøst aftryk på min hud, og den kunne virkelig godt trænge til, at jeg havde en passende rutine, der kontinuerligt blev gennemført morgen og aften – i stedet for enten ikke at blive plejet overhovedet i flere dage eller blive kastet ud i en voldtægslignende omgang hjemme-peeling, skrubning og over-rensning på samme aften. 

Men fordi min tålmodighed med hudplejerutiner er nogenlunde ikke eksisterende, så er det vigtigt for mig, at det er nemt at gå til. Jeg skal ikke gennem 6 trin morgen og aften – for så gør jeg det to døgn og så er jeg færdig med det pis. 

Udover at det skal være nemt at gå til, så er jeg ikke villig til at smide parfume i mit ansigt – heller ikke selvom det er gemt flot væk i en lille, lækker bøtte. Jeg er godt gammeldags hys med parfume i mine produkter, jeg gider det simpelthen ikke. Heldigvis så er jeg efterhånden blevet skidegode venner med de seje mennesker bag Neutral. Det var dem, der kørte kampagnen omkring at vi mødre ikke skulle rende rundt med latterlig dårlig samvittighed hele tiden – og det var også derfor, at jeg landede på forsiden af BT omkring mor-politiet. 

Og nu har vi sagsusme taget fat på endnu en kampagne – fordi vi elsker hinanden – ikke på snave-måden dog. Men jeg elsker Neutral, fordi det ligger i deres freaking navn, at der ikke er noget pis med deres produkter. Hvis man vælger Neutral, så har man valgt kemien og parfumen fra.  Og udover at det er smart at vælge den slags fra, hvis man gerne vil afholde kemi fra at komme ind i ens krop, så har det på min hud virkelig også haft en gavnlig effekt at vælge de skrappe sager fra og overgå til at bruge Neutrals nyeste produkter. Der er tale om en micellar water, en dagcreme og en natcreme – Alle produkterne i Neutrals hudplejeserie er yderst skånsomme, men samtidig dokumenteret effektive, og har Astma-Allergi-mærket.

Jeg tror på, at huden grundlæggende har styr på pisset selv – den har ikke behov for kemi, der går ind og roder rundt i hudlagene, den har bare brug for at blive renset godt og blive fugtet helt igennem. Jeg slår ud af de skrappe produkter – og det tror jeg i virkeligheden, at rigtig mange gør, så jeg holder mig til de skånsomme produkter. Derudover så bider Homie mig i ansigtet mellem 50 og 100 gange om dagen, så mine hudplejeprodukter skal sgu helst ikke indeholde noget skidt, som hun så lige kan få lov at slikke af.

3 kommentarer til “VIDEO: Noget om uren hud, manglende tålmodighed, hudplejerutiner og parfume”

Skriv en kommentar