Vil I se vores færdige lejlighed?

           Reklame for Poster Store

Koden “je30” giver 30% rabat på alle plakater – undtaget selection-plakaterne.

Vi har boet i lejligheden siden december, så der har været rigeligt med tid til at komme på plads – det er bare ligesom ikke rigtigt sket. Det har aldrig været et virvar af flyttekasser og des lige, for det fik vi styr på den første dag. Vi havde egentligt også rimelig godt styr på det meste, da vi flyttede ind – de nye møbler, gardiner, lamper og pynteting. Så vi satte alt det op og lagde ting på plads, og så aftalte vi, at vi skulle have malet nogle vægge og rum efterfølgende og have sat plakater op.

Men som bekendt, så er der herhjemme en tendens til, at ting ikke rigtigt bliver til en skid, hvis vi ikke får gjort det fra start. Så de kridhvide og tomme vægge fik lov til at blive hængende, mens vi oksede rundt i hverdagen og glemte alt om alle de planer og tanker vi havde for vores hjem inden vi flyttede ind.

Heldigvis så tog Arnes far en chefbeslutning for en måneds tid siden, og spurgte om ham og to gutter  ikke skulle male lejligheden, mens vi var på weekendtur og så kunne vi endelig komme i gang med at få nogle posters op på de tomme vægge. Det lød jo umisgenkendeligt som en aftale, hvor vi skulle gøre æk’ en skid – så den hoppede vi naturligvis med på. Jeg valgte farver; støvet lysegrøn i stue og spisestue og støvet lyserød på Inges værelse. Og ja, Homie har sgu fået et lyserødt værelse – hendes seng og sofa er begge blå, så nu var det altså tid til en lille smule tøseri på det værelse.

Jeg har længe gerne villet have farve på væggene og plakater op, for jeg synes det er så pisse-hyggeligt med finde børne-plakater fyldt med dyr. Inge har endnu ikke set sit færdige værelse, og jeg glæder mig latterligt meget til at hun kan sidde i sin sofa og pege på dyrene og de dertilhørende bogstaver!

Derudover har vi valgt to billeder med henholdsvis hvaler og skovdyr til hendes værelse – jeg har færøsk familie og elsker hvaler og er vokset op i provinsen med skov og dyr i baghaven, så det synes jeg altså er lidt hyggeligt.

Koden “je30” giver 30% rabat på alle plakater – undtaget selection-plakaterne.  Og koden gælder i 14 dage.

Vores stue og spisestue er teknisk set et rum, så der er samme farve på væggene – men vi har valgt at plakaterne i stuen er et lille strandtema, der passer perfekt til udsigten over Amager Strandpark.

 

Og i spisestuen har vi (læs: jeg) valgt et billede i sort/hvid og et af en lyserød mur, jeg synes at begge dele passer skidegodt til væg-farven, uden at det kommer til at matche alt for meget, for det er jeg ikke så meget til.

Og hvis vi så lige skal tale lidt om billeder vs. Sandheden, så er der naturligvis lige ryddet op på de her billeder – og uden for kameraets rækkevidde er der pisse rodet. Der er garanteret nogle børnefamiliers hjem, der altid er rene og pæne – det er bare ikke vores. Men det er dæleme rart endelig at have en base, som man synes er pæn og rar at være i – og så gør det knap så meget, at der er med jævne mellemrum ligner et legeland efter lukketid.

Både rammer og plakater er fra Poster Store og de har simpelthen så mange flotte plakater. Plakaterne er i virkelig tyk og lækker kvalitet og derudover bliver de ikke sendt i rør, som kan gøre det svært at få til at passe i rammen.

Hop ind og tjek deres sager ud, hvis du også mangler lidt på væggene, eller bare gerne vil have udskiftet nogle af de plakater, som du allerede har oppe. Koden “je30” giver 30% rabat på alle plakater – undtaget selection-plakaterne.

Fik du læst mit indlæg om, hvordan vi kommer videre efter et skænderi? 

3 kommentarer til “Vil I se vores færdige lejlighed?”

  1. De er blevet super flot👏🏻👏🏻😊 Er helt vild med den grønne farve på væggen. Hvor er farven fra og hvad hedder den? 😊

    Svar

Skriv en kommentar