Vores bryllupsplaner

Det viste sig på min og Arnes weekend til Færøerne, at han sgu gerne vil giftes med mig. Det faktum har jo ellers været til at overse de første 5 år, hvor vi har kendt hinanden – men nu havde han tilsyneladende indset, at han nok ikke fandt nogen, der passede bedre sammen med ham end det her vanvittige kvindemenneske. Det kan også være dét, at jeg om nogle måneder presser hans andet barn til verden, der fortjener en form for præmie – her repræsenteret med en freaking flot ring og udsigten til en fe’ fest. Så det er jeg rigtig godt tilfreds med! Så var jeg også fri for at skifte ham ud med en, der var hurtigere på gifteri-aftrækkeren. 

Men så er vi jo så forlovede nu. Og så skal man jo vel nok giftes på et tidspunkt – med mindre man er 15 år og er blevet forlovet til det lokale hal-bal, for derefter at være forlovede fire år og insistere på, at skulle giftes, når der er penge til det og derefter begge finde andre at gifte sig med. Hold nu kæft, var der virkelig ikke nogen på jeres folkeskole, der lavede det nummer? 

Njå, men vi skal giftes! Men jeg er altså gravid, og inden så forfærdelig længe, så ammer jeg forhåbentligt også et barn, og det betyder som bekendt et mere moderat indtag af alkohol, end jeg har planer om at indtage til mit bryllup. 

Den anden dag spurgte en af mine venner, om man ikke kunne få brudekjoler til gravide, siden vi regnede med at skubbe brylluppet lidt ud i fremtiden – og jo, det kan man, men man kan ikke så godt få alkohol til gravide. Pokkers. 

Så den store bryllupsfest venter vi med at holde, indtil jeg ikke ammer længere og børnene begge er gamle nok til at blive passet om aftenen og hele natten, mens deres mor danser rundt i bare tæer og drikker champagne. Hurra. Sidste omgang ammede jeg 15 en halv måned, så det er ikke usandsynligt, at jeg tager sådan en omgang mere – og så lander vi altså i sommeren 2022, før det kan lade sig gøre med de præmisser, som vi selv har opstillet. Jeg regner alligevel ikke med at have ro nok i hovedet til at planlægge et bryllup med et spædbarn på armen og en på det tidspunkt tre-årig springende rundt i huset. Så det passer mig ganske fint med 2022.

Men vi vil gerne være mand og kone inden da. Så vi har tænkt os at blive viet på rådhuset først. Faktisk sådan relativt snart. Så det bliver en vielse med en stor mave og kun den nærmeste, nærme familie. Vores forældre, vores søskende og deres familier og så begge mine sæt bedsteforældre. Det er 14 mennesker og tre børn. Så venner og al anden familie må i stedet spare deres fest-energi sammen og vente til 2022. 

Vi skal vies på Københavns Rådhus og derefter regner vi med at tage ud at spise alle sammen. Det bliver ikke vores bryllup, det bliver bare vielsen, og den dag skal nok blive ganske fantastisk, selvom den helt store dag må vente lidt. 

Du kan læse gårsdagens indlæg her, det handler om de dumme ting som jeg gør, fordi mit graviditets-hoved ikke fungerer så godt for tiden. 

En kommentar til “Vores bryllupsplaner”

  1. Nå nu i skal vies på Københavns rådhus, så hvis vejret er til det så er det rigtig smukt og blive viet udenfor i deres lille have 🙂 Det blev vi i 2018 og det er så smukt. Og tillykke!

    Svar

Skriv en kommentar