Vores nytår – og nytårskjoler med plads til dunken

Som det meste andet Arne og jeg laver sammen, så plejer vores nytår også at være abe-fest og hovedet direkte ind i væggen. Det bliver liiiidt anderledes i år, jævnfør den store basketbold, som jeg slæber rundt på.

Vi var inviteret til par-nytår, hvor der også ville være børn og andre gravide, men jeg kunne godt se på længslen i Arnes vemodige øjne, at han ikke helt var klar til, at vi skulle være voksne og fornuftige endnu – og bevares, det er jeg da slet heller ikke.

Derfor tog vi lige en hurtig beslutning og inviterede 15 mennesker hjem til os. Jeg kommer til at stå for maden, fordi jeg pisse-elsker at få lov til at sammensætte og lave en menu til mange mennesker. Derefter er planen, at alle (slap nu af, med undtagelse af mig naturligvis) drikker sig ned på den helt grove klinge – og skaber sig som teenagere hele natten lang. Vi bor på femte sal midt på Østerbrogade, og har en kæmpe altan, hvorfra vi forhåbentligt kan se fyrværkeri over hele København.

Og det lyder jo alt sammen vældig festligt – men her rammer den skinbarlige sandhed mig hårdt; jeg kan ikke passe en skid af mit fucking tøj. Sidste nytår var jeg iklædt et minimalt stykke sort og tætsiddende velourstof, der kun lige nøjagtigt kunne indeholde min bagdel. I år har jeg ikke kun en ordentlig dunk at tage hensyn til, der er også en massiv numse, nogle gedigne ridebukselår, store amme-kander, nogle væskefyldte stænger og nogle lidt tykkere arme at tage hensyn til. Derfor har jeg lagt en snedig plan, hvor I skal hjælpe mig med at beslutte, hvad jeg skal tage på.

Så jeg har trawlet internettet tyndt efter kjoler, som jeg umiddelbart forestiller mig, ville kunne indeholde mit korpus – og så er min plan at håbe på, at I vil hjælpe mig med at vurdere, hvad der ville klæde en tyksak i niende måned. Jeg har fiflet med en lille collage, og smidt links nedenunder – I kan både kommentere herinde og på Instagram @julieelsebeth – og andre forslag end mine bliver modtaget med kyshånd og virtuelle high-fives!

På forhånd mange tak, homies <3

 

1. Malene Birger kjole i blå velour 

2. Blå Ganni kjole med hvide prikker

3. Sequin kjole fra Zara 

4. Lang Zara kjole med slids 

5. Højhalset Ganni kjole i bordeux og sort

6. Stramtsidende Stine Goya kjole i sort med guld-tryk (den eneste af de 9, som jeg allerede ejer)

7. Løs, lyserød Baum und Pferdgarten kjole 

8. Zara kjole med flæser og broderede blomster 

9. Tætsiddende PBO kjole med gennemsigtige blonder

Dunkens nuværende omfang er nok også lidt relevant, når der skal vælges – så det får i lige herunder. jul

jul1

Fik du set mine pissefede juleønsker? Du kan også læse flere af mine graviditetstanker, som eksempelvis 5 sætninger, som folk skal stoppe med at sige til gravide – eller de 6 sandheder om graviditet, som jeg ikke kendte til, før jeg blev gravid. 

14 kommentarer til “Vores nytår – og nytårskjoler med plads til dunken”

 1. Wow. Nummer 4 er virkelig majstetisk og ville være flot og elegant med en gravid mave i! Nummer 9 er også fin og stram 😄

  Svar
  • Ja, jeg synes også at 4 er flot – men kunne sagsusme ikke finde den i går, da jeg var ude og prøve! Haha ja, det er lige om jeg kan holde ud at have 9’eren på hele aftenen, når den er stram.

   Svar
 2. Jeg stemmer på enten 1, 2, 8 eller 9! De er virkelig flotte og jeg forestiller mig også at de ville spille sig godt ud på en stor mave!

  Svar
  • SØD 😀 jeg skal ud og finde nogle af dem og prøve i dag! Så må vi se, om dunken og måsen kan blive mast ned i nogle af dem :p

   Svar
  • Jeg synes også, at den er lidt fin 😀 – den har jeg ikke fundet i levende live endnu, så jeg forsøger i dag!

   Svar
 3. Elsker Stine Goya kjolen 😍medmindre du er blevet er omvandrende varmeapparat, for så ville jeg vælge kjole nr. 7 😉 Jeg rendte nærmest kun rundt i korte ærmer igennem min graviditet – og er normalt typen der går i seng med langt uldent undertøj og flere dyner om vinteren – og stadig fryser 😳😂

  Svar
  • Haha, ja jeg er efterhånden også ved at være godt og grundigt varm – og jeg plejer ellers også nok at kunne hygge under et tæppe med radiatoren sat på en buldrende femmer :p. Og Stine Goya-kjolen bliver nok ikke køligere af, at jeg har planer om at danse hele natten lang 😀

   Svar

Skriv en kommentar