Vores parforhold efter homies ankomst

Der er efterhånden rimelig mange, der har efterspurgt et indlæg om, hvordan mit Arnes forhold har ændret sig, efter vi er blevet baby-ejere. Så nu kaster jeg mig over emnet – og grundlæggende går det virkelig af helvedes til. Eeeej vittighed, det gør det jo slet ikke – men der’ sgu da sket noget. 

Vi snakker om nogle væsentligt andre ting end før. Arne og jeg har altid snakket om de samme ting om og om igen – det er en af grundene til, at der er en reel mulighed for, at vi kan blive gamle sammen. For når vi rammer et emne, som vi har gennemtrawlet dusinvis af gange, så er der ingen af os, der italesætter det faktum – vi tager den sgu da bare én gang til. Jeg har engang hørt, at man skal finde en partner, som man kan tale om de samme ting om igen og igen. Hvis man skal snakke sammen i firs år, så bliver der sgu nok nogle gengangere i ny og næ nemlig. Nå, men efter Homie er kommet til, så er samtaleemnerne i hvert fald også blevet modereret rimelig markant – vi snakker blandt andet mere om fyldte bleer og størrelsen på samme. Derudover så har et af vores i tidligere favoritemner fået et ikke nødvendigt opsving; der er naturligvis tale om pensionsopsparingen – kæft, det kan vi tale om for evigt.

Jeg er blevet mindre hys. Nå ja bevares, jeg er stadig den hidsigste i kommunen, men hvis jeg selv skal sige det – og det er jo rimelig meget det, som en blog går ud på – så er jeg blevet laaaangt blidere. Der er ved Gud ikke tale om, at jeg er blevet et bedre menneske – jeg har simpelthen bare ikke tid til at skabe mig over de samme ting som tidligere. Derudover så er det ligesom om, at det er svært at brokke sig over sure sokker på gulvet, når man selv har havregrød op og ned af begge arme.

Jeg er ikke længere pæn. “Ej JE, du er altså stadig pæn!” – nej nej, jeg er pæn på mine Instagram-billeder. Jeg kan love jer for, at der ikke er tale om samme udtryk i den virkelige verden. Jeg kan sagtens vaske hår og smøre masken ind i lækre produkter og se pragtfuld ud – men så går der gerne 10 til 12 minutter, og så har homie gylpet i mine spaltede spidser og mine babser er flydt over med sø’mælk, så jeg har store skjolder på kjolen. Og det er altså æk’ pænt. Heldigvis er Arne sådan en pragtfuld, stor, fe’ løgner – der er brølgod til at fortælle, hvor meget han sætter pris på dét dér ganske naturlige look. Jeg tvivler på, at han ved, at det er looket som fremkommer, når man ikke har haft tid til at vaske hår i tre dage og ikke har barberet tissekonen siden sidste fuldmåne. Men selvom jeg helt inde i knoglerne ved, at jeg langt størstedelen af tiden ikke er pæn, så gør det ikke noget. Arne og jeg er ikke sammen fordi jeg er dygtig til at lægge mascara eller glatte håret – vi har et mofo barn sammen, så han skrider sgu nok ikke bare fordi, jeg lugter lidt af mælk og opgivenhed. 

Dét dér sex. Vi har mindre sex end før vi blev baby-ejere. Altså lige umiddelbart efter fødslen kom der en ganske naturlig pause, fordi jeg havde født et freaking barn. Men her næsten et halvt år efter, så har vi stadig mindre sex end tidligere, men der trængte sgu også til at blive lagt en dæmper på det – og der er simpelthen tale om decideret tidsnød. Homie tager freaking meget tid, og det virker som naturens måde at sørge for, at man ikke bare bliver ved med at lave børn uden pauser. Derudover så er støjniveauet sænket, fordi ingen rigtig orker at vække babyen – og der ligger en baby-alarm ved siden af, som man lige skal huske at skæve til i ny og næ. Og så er der naturligvis den udfordring, at mine bryster for første gang nogensinde er en størrelse, hvor man rigtig gider røre ved dem – men jeg kan ikke, og jeg gentager; IKKE, anbefale at man piller for meget ved dem – så kommer der sø’mælks-stormflod.

Ja-loux-hva’-for-noget? Stort set alle kvinder ser renere og pænere ud end mig for tiden – men det er kun mig, der har født en Homie til Arne. Så jeg føler mig rimelig home safe. 

Kærlighedserklæringerne. Alt dét dér kærligheds-snik-snakkeri har også ændret sig – og jeg tror sagsusme, at der er kommet mere af det. Men Arne og jeg har også lavet et barn sammen, så man føler sig sgu rimelig in sync og på samme side hele tiden. Desuden så er det uhyrligt let at elske den, der kan komme hoppende ind fra siden og fravriste én det skrigende barn i ens arme, og kommandere én til at gå ind og tage en lur. Det’ fucking kærlighed. 

Et hold. Jeg har tit hørt om, at når man bliver forældre, så stopper man med at være kærester, og så bliver man mere et hold – og det er sgu rigtigt. Jeg har altid tænkt, at det blev anset som en skidt ting, men de af jer, der har gået til fodbold, dans eller Gud forbyde det; håndbold, ved jo også godt, at der ikke findes noget fe’ere end at vinde, når man er et hold! Man gejler hinanden fuldstændig op og champagnepropperne springer og damerne smider tøjet – og jeg ved ikke med jer, men jeg får ikke lige samme følelse, når jeg alene vinder i Ludo. Det er mofo fedt at være et hold, og jeg vil altid helst være på hold med Arne. 

 

Hey, husk lige at læse om de ti ting, som jeg hellere vil, end at køre bil med en vågen baby. 

6 kommentarer til “Vores parforhold efter homies ankomst”

 1. I lyder som gode kærester; både før og efter.
  Håber og satser på min kæreste også bliver trods manglende tendens til at glatte hår, helt uden yngel i huset – tandpasta på tøjet og nybarberede ben tæller også!

  – A

  Svar
 2. Skønt indlæg 😍 .. min kæreste og jeg vil prøve at lave en bebs i slutningen af året- og jeg må indrømme jeg bekymrer mig om ikke at kunne bibeholde den samme tosomhed, som man har før man får børn.. man får så noget helt andet fantastisk i bytte!.. sådan tænker jeg 🤔😄

  Svar
 3. Dette indlæg havde jeg brug for! Mine veninder som har fået børn går meget op i KUN at fortælle mig hvor hårdt det er for ens parforhold. Og at man virkelig skal nyde det så længe man kun er to. Men jeg tror faktisk min kæreste og jeg vil været et genialt hold når det bliver vores tur en dag. TAK 😀

  Svar
 4. Her har vi en datter på 2 måneder på fredag. Der har “været lukket for det varme vand” siden hendes ankomst 😀

  Svar
 5. Jeg siger ikke længere “Min kæreste”. Nu bruger jeg det meget sexede kælenavn “logistik-makkeren”, når jeg omtaler min mand. Men vi har også noget, der føles og larmer som hundrede børn og det er vist også det eneste, vi taler om. Men måske skal pensionsopsparingen også lige vendes!

  Svar

Skriv en kommentar