Webshop tilbøjeligheder

Reklame //

1 Gina Tricot / 2 Flattered / 3 Baum und pferdgarten / 4 Stine Goya  / 5 Stine Goya / 6 Mulberry / 7 Dr Denim / 8 Mulberry / 9 Hunkemoeller / 10 Stine A / 11 Flattered 

Alt dét hér freaking forårsvejr har givet mig en uimodståelig trang til at forårsshoppe. Jeg har nul komma nul procent tid til at tage ud og handle fysisk, så i stedet har jeg brugt lidt tid på at trawle internettet igennem for forårs-køb. Så nu har jeg dæleme lavet en collage ligesom de rigtige bloggere, med en masse ting, som jeg virkelig godt ville tilføje til min forårsgarderobe. Arne sidder garanteret og ryster i sine bukser, og tjekker fælleskontoen som en gal. 

Nå, men jeg har besluttet mig for, at min forårsgarderobe ikke skal indeholde sorte items. Jeg har så freaking meget sort tøj allerede, og efter Homie er kommet til verden går jeg stort set ikke med det længere. Så jeg vil gerne have endnu flere farver ind i skabet, isærdeleshed lyse, klare pastelfarver er jeg fjollet med denne sæson. Som altid går jeg også meget efter materialerne og forsøger så vidt muligt at sammensætte forskellige teksturer. 

Kan I stadig godt lide mig, selvom jeg er umanerligt overfladisk og bare godt kunne tænke mig en masse nyt kluns?

Fik du læst denne uges ma’-plan? 

Skriv en kommentar